Aranžmá má formy a štýly.

Svadobne-aranzma-Pod-Gastankou-Edin-agency-a-Veniec-od-sestier.jpg
 

Určite nám dáte za pravdu, že každá nevesta chce mať jedinečnú svadbu. Jedným z najdôležitejších detailov je práve výzdoba. Tá väčšinou odráža charakter a povahu dvojice. Extrovertnejšiemu páru sa viac bude hodiť pompézna a farebná výzdoba a introvertom skôr jednoduchá a minimalistická. Výzdobu tiež treba prispôsobiť dizajnu a duchu miesta, ktoré si snúbenci vybrali.

Súčasnými trendami sú čisto kvetinové svadby či už v pastelových alebo výrazných farebných kombináciách. Protipólom sú svadby zaplavené zeleňou a stále obľúbenejšie pampové trávy a sušené kvety. Svoje miesto medzi trendami má aj rafinovaný minimalizmus.

Svadobná agentúra Edin Agency v spolupráci s dievčatami Veniec od sestier pripravili ukážku rôznych typov výzdoby priamo u nás Pod Gaštankou. Čo poviete, ktorá sa stane vašim favoritom?

 

Jemná biela

V jednoduchosti je krása alebo nežná moderná kombinácia pre elegantné nevesty. Kombináciu bielych kvietkov orchidey či gypsomilky s prírodnými trávami sme si zamilovali na prvý pohľad. Spolu so zlatými klubovými taniermi vzniká krásna harmónia farieb a materiálov.

 

Boho

Viac je viac a v tomto štýle to platí dvojnásobne. Nekonvenčná nevesta si príde na svoje. Jemné a romantické farby, prírodné materiály a doplnky vytvárajú príjemnú atmosféru. Každý detail odkazuje na svetskú krásu prírody. Prepojenie svadobného miesta s prírodou je Pod Gaštankou priam dokonalé.

 

Zelená

Koncept pre milovníčky greenery. Aranžmány vám krásne uschnú a môžete sa z nich ešte dlho tešiť aj doma. Verili by ste tomu, že na výzdobu si vystačíte s jedným druhom rastliny? Eukalyptus dokáže priestoru dodať gráciu. Mladé konáre majú oválne striebristé listy a tie staršie zase podlhovasté, tmavé a zelené, akoby voskované. Zelená nikdy nič nepokazí, skôr naopak.

 

Rustikálny nádych

Drevo na svadbe môže vyzerať aj takto. Svietniky rôznych tvarov a výšok krásne rozohrávajú kompozíciu svadobného stola. Večerná atmosféra s množstvom rozsvietených sviečok bude neopakovateľná. K výrazným dreveným doplnkom sa hodí prírodný aranžmán – veľa zelene, tráv a na ozvláštnenie veľké pierka. Takáto výzdoba poteší všetky milovníčky prírodných svadieb.

 

Exotická orchidea

Netreba sa báť výrazných kombinácií farieb a nezvyčajných druhov kvetov. Pre nevestu, ktorá túži byť iná. Napríklad orchidea okrem toho, že vyzerá veľmi vznešene až exkluzívne, krásne vonia a vydrží dlho svieža. Jednotlivé kvietky tiež vydržia aj mimo vázu ako súčasť dekorácie svadobného stola.

 
 
 
Previous
Previous

Jarné okrášľovanie Modry.

Next
Next

Tržnica Nivy podporuje Modru