Svadobná slavobrána podčiarkuje slávu obradu.

Hlavny svadobny-portal-blog-Pod-Gastankou.jpg
 

Dekorácia vášho svadobného priestoru je krásna, náročná a zároveň veľmi odmeňujúca činnosť. Má zosobňovať samotných mladomanželov, ozvláštniť a individualizovať svadobný priestor a pripraviť romantické pozadie pre vás a vašich svadobných hostí.

Dnes je veľmi trendy mať samotný svadobný obrad na lúke vášho svadobného priestoru. Nielen, že je moderné, je to zároveň veľmi praktické a najmä romantické. Svadobný obrad v exteriéri sa samozrejme nezaobíde bez obradného stolíka a slavobrány, ktorá bude na fotografii každého hosťa.

Ak sa rozhodnete pre svadbu na lúke u nás Pod Gaštankou, máme pre vás pripravený krásny medený svadobný portál. Jeho prirodzená patina a štíhla konštrukcia dáva vyniknúť samotnej dekorácii.

V tomto článku sa môžete inšpirovať, ako k dekorácii svadobného portálu pristúpiť, či už preferujete minimaliznus, rustikálny nádych alebo klasiku.

 

Jesenná variácia

Našou obľúbenou je takáto jesenná kombinácia, ktorá má vidiecky nádych a skvelo funguje s tradičnými bielymi ale aj inofarebnými látkami.

K slavobráne neoddeliteľne patrí obradný stolík. K dispozícii máte náš rodinný historický stolík, ktorý k svojej kráse potrebuje len naozaj decentnú dekoráciu. Na obrázku nižšie naväzuje jeho dekorácia na jesennú variantu.

Dekorácie: Nevädza

Dekorácie: Nevädza

Obradny-stolik-Pod-Gastankou.jpg
 

Klasika stále žije

Biela je so svadbou spojená už tradične vyjadruje čistototu. Čistotu vzťahu a manželského zväzku. Tento typ výzdoby je plný kontrastov a dá naplno vyniknúť vašim dekoráciam. Biele látky sa stávajú dominatným podkladom, zelené ozdoby ako ratolesti budúcnosti na nich krásne vyniknú a medená slavobrána svojim zemitým charakterom ukotví tieto elementy k zemi.

 
Klasicky-svadobny-portal-Pod-Gastankou.jpg
Blog Klasicky-svadobny-portal-Pod-Gastankou.jpg
 

Minimalizmus a čistota

Jedným z nových trendov dnešnej doby je minimalizmus. Napriek tomu, že sú dekorácie jednoduché v prevedení, neznamená, že nie sú sofistikované vo svojej podstate. Vyskúšajte skombinovať medený portál s výzdobou, ktorú ponúka modranský chotár. Lokálnosť aj tak vedie.

Svadobná fotografia: Vojtech Ďurkovič

Svadobná fotografia: Vojtech Ďurkovič

 

Dekorácie sú náročné na kreatívu, realizáciu a niekedy je najťažšou časťou práve výber tej najkrajšej varianty z tohoho nepočetného množstva krásnych variánt. Určite sa oplatí osloviť skúsenú svadobnú, či priamo dekoračnú agentúru. Neváhajte osloviť niektorých z našich overených partnerov.

 
 
Previous
Previous

Dekorácie priestoru tvoria svadobný zážitok

Next
Next

Maľovanie na tvár by Vewe