Dekorácie priestoru tvoria svadobný zážitok

Svadobne-dekoracie-exterier-Pod-Gastankou.jpg
 

Katia - naša svadobná manažérka - často spomína, ako počas obhliadok s nastávajúcimi nevestami vidí ich dokonalú predstavivosť. Vidia priestor, ktorý sme pre vás pripravili tak, aby odrážal ich samých a napĺňal všetky zmysly. Vidia farby, tvary, materiály, vône a zvuky. A najmä seba, svojho ženícha a najmilších.

Sme radi, že náš svadobný priestor Pod Gaštankou, ktorý sme pre vás pripravili slúži ako plátno, ktoré naplnia samotní mladomanželia štýlom a formou, ktorú si sami zvolia.

Prezrite si nápady a smery, ktorými sa môžete ubrať spolu s vašou dekoratérskou či svadobnou agentúrou.

 

Vítanie

Privítajte váš deň a najmä tých, na ktorých vám záleží a strávia ho s vami - rodinu, blízkych a priateľov. Vysoká kultúra nápisov vedie celkový dizajnový dojem z priestoru. Nevyvyšuje sa, nenarúša, zároveň však podvedome pomáha vytvárať celkový dojem krásna.

Privitanie-hosti-Pod-Gastankou.jpg
Privitanie-Pod-Gastankou.jpg
 

Zavŕšenie nápisov

Milé detaily vždy zvýrazňujú celok a prinášajú oživenie. Či už je to svadobná balónová výzdoba alebo výrazné označenie “režisérskych” stoličiek.

Balonova-vyzdoba-Pod-Gastankou.jpg
Oznacenie-pre-mladomanzelov-Pod-Gastankou.jpg
 

Vertikálnosť napĺňa priestor

Vyskúšajte naplniť priestor nad vašimi hlavami a uvidíte, že neostane bez povšimnutia. Zelená je naša obľúbená farba a tento dekoračný štýl prenáša prírodu modranského chotára priamo do svadobnej sály. Rastliny zosobňujúce prírodu dávajú človeku nadýchnuť sa a osviežia aj tie najunavenejšie hlavy.

Zelene-dekoracie-Pod-Gastankou.jpg
Zelene-dekoracie-a-prestieranie-Pod-Gastankou.jpg
 

Prírody, kvetov a zelene nikdy nie je veľa

Ozaj, už sme to spomenuli? Príroda robí ľudom dobre. S prírodnými prvkami sa u nás Pod Gaštankou pracuje ľahúčko, ide to skoro samo. Preneste kvetinovú výzdobu priamo na svadobné stoly a prevoňajte celý priestor.

Romanticka dekoracia Pod Gastankou.JPG
Kvetinova vyzdoba svadobnych stolov Pod Gastankou.JPG
Oznacenie svadobnych stolov Pod Gastankou.JPG
 

Ako vravíme, dekorácie sú krásne a zároveň tak náročné. Radi vám poradíme skúsenú svadobnú či priamo dekoratérsku agentúru. Neváhajte osloviť niektorých z našich overených partnerov.

 
 
Previous
Previous

Stolček prestri sa. Svadobné prestieranie a dekorácia.

Next
Next

Svadobná slavobrána podčiarkuje slávu obradu.