Svadobné stolovanie. Aby sa všetci pomestili a mali ste kde tancovať

IMG_9911.jpg
 

Layouty. Rozloženie stolov. Diagram. Všetko to znie tak drsne a to sme sa ešte ani nedostali k zasadaciemu poriadku. Nebojte sa, kým nájdeme vhodnejšie slovo, môžeme sa povenovať premyslenej činnosti, ktorá zabezpečí, aby sa všetci pomestili, nikto sa netlačil a najmä aby nikto nebol sám.

Pripravili sme pre vás tri základne rozloženia stolov, ktoré ďalej ponúkajú nespočetné možnosti a kombinácie, ktoré vedie poslúžiť malej, strednej ale aj naozaj veľkolepej svadobnej hostine v Modre Pod Gaštankou.

 

Komorné svadby nemusia byť v komore

Stredné aj menšie svadby sú u nás v Modre Pod Gaštankou vítané. Svadobná Veranda je multifunkčná a najmä vskutku variabilná. Dá sa s ňou výborne pracovať tak, aby sa vaši hostia necítili stratení. Vyskúšajte umiestniť hlavný stôl na dlhšiu stranu nášho svadobného priestoru, zväčšite priestor medzi stolmi a je to.

Elegantné usporiadanie

Okrúhle stoly sú na svadbe Pod Gaštankou používané asi najčastejšie. Je to určite vďaka ich elegantnosti, akémusi duchu tradície a najmä nesmiernej priestrannosti. Tá zaručí, že si vaši svadobní hostia budú mať kde položiť flaše s krásnym vínom od vinárov zo združenie Víno z Modry. Pre efektivitu využitia priestoru pre stredné a väčšie svadby je vhodné hlavný stôl umiestniť na kratšiu stranu našej svadobnej Verandy.

Pod Gastankou svadobne sedenie B elegantne.png
 
 

Lepšie raz vidieť.

Áno, stále to tvrdíme. Lepšie raz vidieť, ako dvakrát počuť, ale najdôležitejšie je si to zažiť. V každom prípade prikladáme minigalériu svadobných layoutov.

 

Ak si nebudete vedieť rady, najlepšie vám pomôžu naši exkluzívni caterignoví partneri, ktorý majú mobiliár a rozloženie stolov na starosti. Ozvite sa im aj so špeciálnymi požiadavkami.

 
 
Previous
Previous

OOCR Malé Karpaty pomáha rozvíjať cestovný ruch

Next
Next

Stolček prestri sa. Svadobné prestieranie a dekorácia.