Svadobná agentúra DREAMYDAY s láskou pre detail

Svadobná agentúra DREAMYDAY vám s láskou a zmyslom pre detail naplánuje a zorganizuje váš svadobný deň. S nadšením vytvárajú koncepty na mieru pre každý pár a chcú, aby ste sa v prvom rade cítili na vlastnej svadbe príjemne a už len z pohľadu na svadobný priestor cítili, že je to o vás. Pracujú primárne s lokálne pestovanými sezónnymi kvetmi a prírodnými materiálmi, nakoľko udržateľnosť je aj v svadobnom plánovaní pre nich dôležitou témou.

Sledujú najnovšie trendy v svadobnom dizajne, ale aj v nápadoch na aktivity a program pre hostí. Na plánovanie svadieb sa pozerajú ako na celok, kde všetky jednotlivé časti musia dávať zmysel a musia vystihovať vás.

Podeľte sa s nimi o vaše vysnívané svadobné nápady, nech sú akokoľvek odvážne. Pokiaľ nemáte jasno v tom, čo vás inšpiruje a akým smerom sa pri kreatíve vybrať, radi vám predstavia rôzne možnosti celkového svadobného vizuálu a pomôžu vám s realizáciou.

Neboja sa bohatého programu, ani veľkého počtu hostí. Plánovanie a koordinácia svadobného dňa nie je jednoduchý proces a budete radi keď naň nebudete sami. Pomôžu vám preto zostaviť harmonogram dňa a vyriešiť zásadné otázky pri plánovaní svadby.

Budeme jednoducho radi súčasťou aj toho vášho Dreamy day. A aby sa nezabudlo, radi sa postarajú aj o svadobný babysittting.

 

Kontakt

Dreamyday

Kristína Kovačik

dreamyday@dreamyday.sk

+421 915 204 777

www.dreamyday.sk

 
 
Previous
Previous

Milé kvietky

Next
Next

Náš rodinný vidiecky dom v Harmónii