Malé Divy

Ľuboš a Kristína – dvaja mladí vinári z Modry. Začínali úplne od nuly, no majú veľkú chuť robiť práve vo vinohradníctve a vinárstve. Sú rodinné vinárstvo s limitovanou produkciou vín. Ich vína sú určené zákazníkom, ktorí vedia oceniť originalitu vín ako i cestu, ktorou sa vo vinohradníctve a vinárstve vydali. A práve vďaka nej môžu garantovať poctivosť, jedinečnosť a kvalitu svojich vín.

Sú hrdí zakladateľmi a členovia združenia a rovnomennej apelácie Víno z Modry™, ktoré združuje mladých modranských vinárov a garantuje pôvod vína a hrozna z Modry. História a aj budúcnosť modranského vína je aj vo vašich rukách, preto ak si kupujete a pijete so svadobnými hosťami Víno z Modry™ aj vy prispievate k obnove a záchrane historických modranských viníc a k podpore stáročnej tradície výroby vína v „hlavnom meste vína“ v Modre.

Male-Divy_Logo_horizontal.png
Vinarstvo-Male-Divy-svadobna-vystava-Pod-Gastankou.jpg
 

Ľuboš s Kristínov hrozno a výrobky z neho jednoducho milujú. Ochutnajte ich soľ s červeným vínom Merlot, kyselkavú šťavu z nedozretého hrozna Verže, ktorá je skvelá na všetky typy zálievok, či obľúbenú čistú hroznovú šťavu pod názvom Detské vínko.

 

Nielen my máme radi odvážne ale najmä odviazané veci. Poďme trošku s Miklovičovcami cestovať. Tramín. Veltlín. Objavme ich Travel, ktorý je každý rok iný. Vždy krásny. Nádhernú etiketu ilustroval Dominik Trusina, ktorý spolu s bratom Filipom vedú úžasnú vinotéku a kaviareň Cuvee v Modre. Určite sa tam oplatí pred vašou svadobnou party v Modre zastaviť. Určite si všimnite krásne priestory s Dominikovými ilustráciami s modranskou tematikou.

Male Divy Winery Travel.jpg
 

Nie je v tej Modre radosť žiť? Luboš a Kristína vedia ako ako na to.

Kontakt

Malé Divy

Kristína Sagmeisterová

+421 908 714 401

vino.maledivy@gmail.com

www.maledivy.wine

 
Previous
Previous

Víno Šimonovič

Next
Next

Doprava Slovak Lines