Fashion Sound

DJ a moderátor

Na svadbu je dôležité vybrať si toho najpovolanejšieho DJ-a a my vám ho vyberieme. Takého, ktorý bude presne zodpovedať vášmu vkusu a ponúkne kvalitnú dramaturgiu počas celej akcie. V prípade, že neplánujete služby starejšieho, náš DJ Vašu svadbu aj rád odmoderuje.

Pozrite sa, ako hraju skvelý nielen svadobný DJs Drey, Majky a M-Sis.


Technika

Zvuk, svetlo, video, stage a iné špeciálne riešenia. To všetko majú pre vás chalani pripravené v portfóliu. Ponúkajú technické zabezpečenie akcie ako ozvučenie, osvetlenie, video, pódium, dramaturgické poradenstvo, booking a komunikáciu s umelcami vrátene kapiel, či súvisiace služby.

Fashion Sound Pod Gaštankou zabezpečia všetku techniku ozvučenia aj osvetlenie vašej krásnej svadby Pod Gaštankou v Modre.

A čo všetko vlastne robia? Presvedčte sa sami, že sú naozaj komplexný a do remesla sa vyznajú.

Booking DJ-ov

Na svadbu či event je dôležité vybrať sitoho najpovolanejšieho DJ-a. Ak si vyberiete niekoho z ich radov, skvelo zapadne do témy vášho eventu. Nezabudnite, sluch je jeden z dôležitých zmyslov, ktoré ovplyvňujp vnímanie atmosféry.

Booking umelcov

Niekedy je dobréoživiť párty tematickým hudobným alebo tanečným vystúpením. Aj to je parketa Fashion Sound.

Event manažment

S event manažérom sa môžete pokojne venovať svojim hosťom a o všetko ostatné sa postará agentúra. Jednoducho vaše starosti na ich hlavy. My to rozhodne môžeme vrelo odporúčiť.

Poradenstvo

Dramaturgia? Téma? Hudobní hostia? Priestor? Dátum? Je skvelé, že Fashion Sound vám tieto aj ďaľšie otázky radi pomôžu zodpovedať v rámci ich bezplatného poradenstva. A to už je čo povedať!

Stage manažment

Pod vedením profíkov sa na evente dodržiavajú časy vystúpení, plnia požiadavky interpretov a teda minimalizujú zbytočné prestoje v programe. K dispozícii je totiž stage manažér!

Technické zabezpečenie

Zvuk, svetlo, video, stage a iné špeciálne riešenia. To všetko majú pre vás chalani pripravené v ich portfóliu.

 
 
Jednoducho, či už preferujete svadobného DJ-a, dobrú kapelu alebo oboje, Fashion Sound vám ich zabezpečia. Chalani nás naozaj presvedčili svojím profesionálnym a zároveň priateľským prístupom. Už sa tešíme na ďaľši akcie, svadobné výstavy a svadby, ktoré ozvučia, nasvietia a zorchestrujú. Asi je to preto, že z nich cítiť vášeň pre to, čo robia.
— Roman - Pod Gaštankou
 
Previous
Previous

La Reunion Catering